Specialisttandvård

Det finns specialister inom en rad olika områden. När du har avancerade och speciella behov av tandvård kan din allmäntandläkare hjälpa dig med en remiss för att få tid till en specialist.

Grönsakstorget
031-13 86 51
goteborg@tandfokus.se
Nol
0303-74 01 67
nol@tandfokus.se
Domkyrkan
031-13 86 51
goteborg@tandfokus.se
Se vad våra kunder säger om oss!

Endodonti

En specialisttandläkare inom endodonti är specialist på tandpulpan. Det är tandens mjukvävnad som även den, kan drabbas av sjukdomar och besvär. Sprickor, djupa kariesangrepp och lagningar kan orsaka sjukdom i pulpan som behöver behandlas med rotfyllning. Vid mer komplicerade rotfyllningar kan specialistbehandling vara nödvändigt.

Parodontologi

En parodontolog är specialist på sjukdomar kring tänder och implantat. Komplicerade fall av tandlossning eller implantatlossning kan behöva specialistvård. De jobbar även med plastikkirurgi av tandkött och att sätta in implantat.

Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användningen av webbplatsen och assistera i våra marknadsföringsinsatser. För att läsa mer om vår cookie-policy, klicka här.