Tandfokus Nol

Tandfokus Nol hjälper dig med allt från en undersökning till rotfyllningar och tandimplantat. Vi har stor vana vid att ta emot patienter med tandvårdsrädsla.

Domkyrkan
031-13 51 29
domkyrkan@tandfokus.se
Grönsakstorget
031-13 86 51
goteborg@tandfokus.se
Nol
0303-74 01 67
nol@tandfokus.se
Våghustorget
019-12 83 53
vaghustorget@tandfokus.se
Se vad våra kunder säger om oss!
Välkommen till Tandfokus Nol
Tandläkarkliniken i Nol i Nödinge kommun har funnits sedan 1950-talet och här arbetar duktiga och trevliga tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. Längre ner på sidan kan du se de som arbetar på kliniken. På kliniken har vi tre behandlingsrum och erbjuder det mesta inom allmäntandvård. Varmt välkommen önskar vi både dig som befintlig patient och dig som vill bli ny patient hos oss!

Våra medarbetare

Det ger oss stor glädje att ha samlats med en så underbar grupp av kollegor. Vi värnar om våra patienter, och varje individ möts med samma engagerade inställning. Vi älskar vårt arbete och tycker det är fantastiskt att få ta hand om er.

Tandsköterska och koordinator
Sofia Apelgren
Leg. Tandhygienist
Jessica Boye
Leg. Tandläkare
Lucas Häggmark
Se vad våra patienter säger om Tandfokus Nol
Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användningen av webbplatsen och assistera i våra marknadsföringsinsatser. För att läsa mer om vår cookie-policy, klicka här.