Tandfokus Våghustorget

Tandfokus Våghustorget ligger på Drottninggatan 34 vid Vågshustorget i Örebro.

019-12 83 53
vaghustorget@tandfokus.se
Vad kul att du hittat hit! Lite kort om oss:

Tandläkarkliniken vid Våghustorget i Örebro har funnits sedan 1960-talet och här arbetar duktiga och trevliga tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. De två senaste tandläkarna som nyligen gått i pension, Christer Almgren och Ann-Catrin Sjöberg tillträde kliniken 1994 respektive 2002. Båda gick i välförtjänt pension i december 2023. Här kan du läsa mer om Ann-Catrin och Christer.


Efterträdare är tandläkare Patrik Malm och tandläkare Viktor Sjöberg. Båda har en lång och bred erfarenhet som tandläkare och har 12 respektive 14 års erfarenhet av yrket. På kliniken arbetar också sedan många år tandsköterskorna Marie och Jenny, hygienisterna Åsa och Dessi samt Ulla som är tandsköterska i receptionen.


Vi erbjuder all typ av allmäntandvård och samarbetar med duktiga specialisttandläkare i Örebro.
Inom kort kommer bilder upp på alla i personalen längre ner på denna sida - tills dess finns en mer informell bild på Ann-Catrin & Christer samt Patrik & Viktor nedan.

Varmt välkommen!

Från vänster: Patrik Malm, Ann-Catrin Sjöberg, Christer Almgren och Viktor Sjöberg
Onlinebokning

Finns tillgänglig här inom kort - tills dess kan du boka genom att mejla eller ringa kliniken.

Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användningen av webbplatsen och assistera i våra marknadsföringsinsatser. För att läsa mer om vår cookie-policy, klicka här.