Estetisk tandvård

Fina tänder betyder olika saker för olika människor, men det viktiga är inte att andra ser dina tänder som vackra, utan att tänderna får dig att le med självförtroende, så att det är dig man ser och inte tänderna!

Grönsakstorget
031-13 86 51
goteborg@tandfokus.se
Nol
0303-74 01 67
nol@tandfokus.se
Domkyrkan
031-13 86 51
goteborg@tandfokus.se
Se vad våra kunder säger om oss!

Fina tänder betyder olika saker för olika människor, men det viktiga är inte att andra ser dina tänder som vackra, utan att tänderna får dig att le med självförtroende, så att det är dig man ser och inte tänderna! När vi träffas så börjar vi med att du berättar för oss vad det är du vill ändra, och så förklarar vi hur vi går tillväga för att du ska få hållbara tänder som du trivs med.

Det finns idag många metoder för att förbättra tändernas utseende, både med kompositmaterial, porslin och genom att flytta tänderna med till exempel Invisalign. Ibland kombineras metoderna för ett optimalt resultat.

Läs mer om vår estetiska tandvård: Tandblekning, tandreglering eller tandimplantat

Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användningen av webbplatsen och assistera i våra marknadsföringsinsatser. För att läsa mer om vår cookie-policy, klicka här.