Recensioner

För oss är det viktigt att du känner dig nöjd med ditt besök hos oss. Här kan du läsa vad några av våra patienter säger efter sina besök!

Har tandläkarskräck sedan barnsben . Henrik och Lotta har lyssnat, tagit sig tid, förklarat , haft tålamod med mig, gjort så att jag känt mig trygg . Henrik har nu skickligt kämpat (6 besök) med en envis kindtand som behövde rotfyllas, dock vägrade roten dö. Tandfokus ljusa, luftiga lokaler ger mer hemkänsla . Positiv upplevelse . TACK

Yvonne B

Tandläkare Henrik Arvidsson och hans härliga tandsköterska Lotta gör det nödvändiga besöket till ett nöje.❤️ Proffsig behandling och trevligt bemötande och man går därifrån med ett leende på läpparna! Att lokalerna dessutom är ljusa, mysiga och moderna gör inte saken sämre! 😄

Ulrika E

Trevligt, professionellt och tryggt! Rekommenderas med glädje.

Tom K

Alltid lika nöjd med utförda arbeten. Som en bonus mycket trevlig och engagerad personal, bidrar till ett avslappnat tandläkarbesök. Förr upplevde jag vanligtvis tandläkarbesök som obehagliga, nu är det raka motsatsen, ja rentav riktigt trevligt.

Svante R

Tandfokus – namnet är kanske en liten underdrift. Jag menar att hela patienten kommer i fokus, inte bara tänderna. Att släppa in en annan människa i munnen och känna sig bekväm med det, är inte självklart. Teamet på Tandfokus Göteborg har mitt fulla förtroende och det är med nästan lika lätta steg man går dit som därifrån.

Monika & Bengt

Håller min trut i bästa skick. Henrik är en hejare på vitsar också. Testa honom och försök att inte skratta med hela munnen full av diverse utrustning. 😂

Mikael W

En tandläkare som älskar sitt jobb. Är intresserat kunniga på att erbjuda det bästa för mig som patient. Letar ni efter tandläkare, slå till på ett besök!

Magnus R

Var tvungen att dra ut en tand, gick och var hur nervös som helst hela dagen innan det var dax!!! Väl där lugnade Henrik mig med att det skulle gå så bra. Lotta kom och höll handen. Och, så blev det! Gick hur bra som helst! Tack vare Henrik och Lotta 👍😄👍👍

Lotta F

Plötsligt blev det roligt att gå till tandläkaren! Här känner man sig härligt välkommen och allt hanteras smidigt och superproffsigt. På köpet får du alltid med dig en liten ”populärvetenskaplig” föreläsning av personalen innan du går hem. Toppklass!

Jörgen J

Proffs med patienten i fokus! Här möts man av kunnig och professionell personal som har den senaste tekniken och fokus på patienten. Det gör att upplevelsen känns proffsig, effektiv och väldigt vänlig. Känns mycket tryggt och bra att vara patient här.

Jens W

Omtänksam och professionell tandläkare. Jag är mycket nöjd!

Ida R

Jag fick det bästa möjliga mottagandet och bästa behandling genomförd av tandläkaren Henrik Arvidsson. De som arbetar på kliniken är professionella och omtänksamma. Hade jag vetat det tidigare, skulle jag inte ha väntat så länge med implantat och annat, och skulle kunna slippa vara så rädd. Ett stort tack till bästa tandsköterska i världen Lotta Bohman. Rekommenderar stark.

Ewa P

Eftersom jag alltid fått professionell behandling och blivit trevligt bemött , ger jag Tandfokus full pott. Två ytterligare plustecken är de fräscha lokalerna och centrala läget.

Eva S

Bitit av en bit av en tand på en popcornkärna!! Panik!! Fick snabbt en tid och blev mycket väl omhändertagen. Proffsigt jobb, så välgjort att det inte syns att det är en fyllning!!!

Elisabeth D

Är mycket måna om att man skall känna sig bekväm och trygg under och efter behandlingen. Vill utföra arbeten som både patienten och dom själva är nöjda med. Utför undersökning proffsigt och noggrant. Rekommenderar denna tandläkare.

Conny G

Ett år har gått. Ny tandläkare Henrik puh. Men det var sköj. Fick lärt mig en del om franska köket mm. Måste gå oftare, hihi!! Nu kan jag äta kola igen. Tack!!!

Conny F

Gott bemötande och mycket professionella. Rekommenderas varmt.

Christopher F

Redan i väntrummet omfamnas man av värme och trygghet. Det är lugnt, stilfullt, nästan som hemma. Det gör att man slappnar av och släpper eventuell tandläkarskräck. Inte för att väntetiden är lång, man är snart inne hos tandläkaren. Man blir väl omhändertagen och går därifrån med ett fräscht leende. Det är enkelt att själv boka om på hemsidan och man får påminnelser vis sms. De är proffs. Jag rekommenderar dem varmt.

Catharina G

Jag hade sån tandläkarskräck innan jag kom hit men nu är skräcken borta. Underbar personal och jobb, evigt tacksam för er.

Carolin K

Att byta tandläkare efter ca 25 år kändes jobbigt men efter att ha fått en kallelse från tandläkare Oscar Persson på Tandfokus tänkte jag att jag får ge det en chans, vilket jag inte har ångrat. Övergången blev väldigt positiv tack vare det mycket trevliga och proffsiga bemötande jag fick redan vid första besöket. Lokalerna var desamma som tidigare så det kändes lika hemtamt som vanligt. Det kan inte bli annat än 5 stjärnor.

Britt L

Vänligt och professionellt bemötande! Mycket bra!

Annika G

Vilket team! – Henrik med assisterande Lotta, som alltid är så pigg och glad! Man känner sig väl emottagen till dessa fräscha, och trivsamma lokaler.  Att man dessutom blir så professionellt behandlad gör ju att besöket är vält värt fem poäng!!!!

Anki T
Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användningen av webbplatsen och assistera i våra marknadsföringsinsatser. För att läsa mer om vår cookie-policy, klicka här.