Tandundersökning hos Tandhygienist

Välkommen till Tandfokus - din partner för optimal munhälsa. Våra erfarna tandhygienister är här för att ge dig en skräddarsydd vård, så att du kan le med självförtroende varje dag.

Domkyrkan
031-13 51 29
domkyrkan@tandfokus.se
Grönsakstorget
031-13 86 51
goteborg@tandfokus.se
Nol
0303-74 01 67
nol@tandfokus.se
Våghustorget
019-12 83 53
vaghustorget@tandfokus.se
Se vad våra kunder säger om oss!

Varför välja Tandfokus tandhygienister?


Ditt leende är unikt och förtjänar den bästa vården. Hos Tandfokus erbjuder våra professionella tandhygienister en förebyggande behandling för att säkerställa att ditt leende alltid är i toppform. Oavsett om du behöver ta bort tandsten, förhindra karies eller bara önskar fräscha upp ditt bett, står vi redo att hjälpa dig.


- Säkra dina tandhälsa: Regelbundna besök hos en tandhygienist är nyckeln till att upprätthålla god munhygien. Med våra skräddarsydda behandlingar kan du undvika komplexa problem och njuta av ett friskt leende längre.
- Tandstensborttagning: Tandsten kan leda till tandlossning om den inte behandlas. Våra experter tar varsamt bort tandsten och ger dig tips för att förhindra dess återkomst.
- Personlig vård: Varje mun är unik. Vi erbjuder personlig rådgivning baserat på dina behov för att ge dig den bästa möjliga vård.


Behandlingar hos våra tandhygienister
Hos Tandfokus går vi utöver grundläggande tandvård för att erbjuda en rad behandlingar som ser till att ditt leende alltid strålar.
- Undersökning av munhygien: Våra hygienister granskar noggrant din mun för att upptäcka eventuella problem tidigt.
- Kontroll av bettförhållanden och slemhinna: En noggrann kontroll för att säkerställa att allt är som det ska.
- Förebyggande av karies: Med hjälp av fluorlack kan vi stärka dina tänder och förhindra karies.
- Tips och råd: För optimal tandborstning och mellanrumsrengöring.


Skillnaden mellan tandhygienist och tandläkare
Medan tandläkare tar hand om specifika problem inuti tanden, koncentrerar sig tandhygienister på ytan av tänderna och förebyggande vård. Genom att regelbundet besöka en tandhygienist hos Tandfokus kan du minska risken för framtida tandrelaterade besvär.

Boka din tid idag För ett leende som strålar av hälsa och självförtroende, boka din tid med en av Tandfokus erfarna tandhygienister idag. Omsorg, expertis och ett personligt tillvägagångssätt väntar på dig vid varje besök.

Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användningen av webbplatsen och assistera i våra marknadsföringsinsatser. För att läsa mer om vår cookie-policy, klicka här.