Tandvårdsrädd

Du är inte ensam! Så många som varannan patient upplever någon form av obehag inför att gå till tandläkaren. Hur starkt man upplever detta varierar mycket hos olika individer.

Domkyrkan
031-13 51 29
domkyrkan@tandfokus.se
Grönsakstorget
031-13 86 51
goteborg@tandfokus.se
Nol
0303-74 01 67
nol@tandfokus.se
Våghustorget
019-12 83 53
vaghustorget@tandfokus.se
Se vad våra kunder säger om oss!

Du är inte ensam!  Så många som varannan patient upplever någon form av obehag inför att gå till tandläkaren. Hur starkt man upplever detta varierar mycket hos olika individer.

Det viktigaste är att du tar första steget och kontaktar oss. Vi har stor erfarenhet av att behandla och hjälpa patienter som är rädda. Säg till när du bokar ditt besök så att vi vet om det, vi avsätter då extra tid för dig.

Första tandläkarbesök i lugn och ro

Ett första besök kan för vissa patienter bestå av ett samtal där vi inte gör någon klinisk undersökning alls. Behandlingsplanen läggs upp i samråd med dig och på ett sätt som du klarar av och kan hantera. Vi arbetar alltid för att ha en lugn och trygg miljö samt att behandlingen skall vara smärtfri. Du får alltid träffa samma personal. Skulle det behövas har vi även andra sätt att hjälpa dig klara av behandlingen.

Kontakta oss gärna för mer information om hur vi kan hjälpa dig.

Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användningen av webbplatsen och assistera i våra marknadsföringsinsatser. För att läsa mer om vår cookie-policy, klicka här.