Tandblekning, så går det till.

Tandimplantat är en bra lösning om du vill ersätta en eller flera tänder. Implantat hjälper dig att få tillbaka tuggförmågan, ditt leende och självförtroende. Vi på Tandfokus har många års erfarenhet av tandimplantat och hjälper dig att sätta i implantaten på ett säkert sätt.

Domkyrkan
031-13 51 29
domkyrkan@tandfokus.se
Grönsakstorget
031-13 86 51
goteborg@tandfokus.se
Nol
0303-74 01 67
nol@tandfokus.se
Våghustorget
019-12 83 53
vaghustorget@tandfokus.se
Se vad våra kunder säger om oss!

Våra tänder blir mörkare och gulnar beroende på naturligt åldrande, men missfärgas också genom att beläggningar bildas på tandens yta av till exempel kaffe, te, rödvin och cigaretter. Beläggningar kan tas bort med polering eller saltblästring, medan tandens egentliga färg bara kan påverkas genom blekning.

För att få ett optimalt resultat av tandblekningen är det viktigt att din tandläkare undersöker och åtgärdar eventuella hål och defekta fyllningar. Därefter får du en plastskena gjord från ett avtryck av dina tänder. Skenan fylls med blekgel, och du använder den antingen dag- eller nattetid. Får du ilningar i tänderna i samband med blekningen så kan du mildra detta med fluorsköljning eller tandkräm mot ilningar.

Tandblekningen påverkar endast tandens naturliga yta och inte fyllningar, kronor eller fasader. Effekten av blekningen, och hur länge den varar, är individuell. Många vill upprepa behandlingen efter något år. Ofta kan du använda skenorna igen om du behåller dem.

Här kan du läsa mer om tandblekning

Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användningen av webbplatsen och assistera i våra marknadsföringsinsatser. För att läsa mer om vår cookie-policy, klicka här.