Airflow

Airflow-behandling: För en Fräschare och Renare Munhälsa

Grönsakstorget
031-13 86 51
goteborg@tandfokus.se
Nol
0303-74 01 67
nol@tandfokus.se
Domkyrkan
031-13 51 29
domkyrkan@tandfokus.se
Se vad våra kunder säger om oss!

Airflow-behandling hos Tandfokus - Den skonsamma vägen till ett strålande leende!


Upptäck fördelarna med modern tandrengöring hos Tandfokus. Med vår Airflow-behandling fräschar vi upp ditt naturliga leende på ett skonsamt och effektivt sätt.

‍Varför Airflow-behandling på Tandfokus?


I den ständigt växande världen av tandvård står Airflow-tekniken ut som en banbrytande lösning för skonsam och djupgående rengöring av dina tänder.
- Skonsam och grundlig: Genom att kombinera luft, vatten och ett finkornigt pulver, når Airflow-behandlingen varje vrå av din mun, inklusive de svåråtkomliga utrymmena mellan och bakom tänderna.
- Naturlig glans: Airflow-behandlingen hjälper till att avlägsna och minska missfärgningar, vilket ger ditt leende en naturlig glans.
- Optimal munhälsa: Regelbunden undersökning och Airflow-rengöring hos Tandfokus kan bidra till att förebygga tandköttsproblem, karies och andra munhälsoproblem.

Förberedelser inför din Airflow-behandling

Innan du påbörjar din Airflow-behandling rekommenderar vi en grundlig undersökning av en legitimerad tandhygienist. Detta säkerställer att dina tänder är i bästa skick, fria från plack och tandsten, vilket optimerar resultatet av din Airflow-behandling.
Boka din Airflow-behandling nu! Känn dig trygg i ditt val av tandvård med Tandfokus. Med våra fyra kliniker och ett team av experter, är vi här för att erbjuda dig en tandvårdsupplevelse av högsta kvalitet. Boka en tid för din Airflow-behandling direkt genom vår onlinebokning.