Basundersökning

Basundersökning: Grundstenen för Din Tandhälsa

Grönsakstorget
031-13 86 51
goteborg@tandfokus.se
Nol
0303-74 01 67
nol@tandfokus.se
Domkyrkan
031-13 51 29
domkyrkan@tandfokus.se
Se vad våra kunder säger om oss!

På Tandfokus prioriterar vi din munhälsa. Varje basundersökning genomförs med största omsorg och noggrannhet, för att säkerställa att varje hörn av din mun är i toppskick.

Fördelar med en Basundersökning:

Noggrann genomgång av din munhälsa
En basundersökning hos oss är inte bara en snabb titt i din mun. Det är en noggrann genomgång där vi ser över dina tänder, ditt tandkött och munslemhinnan. Genom detta kan vi upptäcka tecken på karies, plack, förändringar på slemhinnorna eller annan eventuell problematik i tid.

Kompletterande röntgenbilder
För att ge en komplett bild av ditt tandstatus, så kompletterar vi ofta vår undersökning med röntgenbilder. Dessa bilder hjälper oss att identifiera eventuella problem som kanske inte är synliga vid enbart inspektion.
Tandvård utan överraskningar
Hos Tandfokus värdesätter vi öppen kommunikation. Skulle vi upptäcka något som behöver uppföljning eller behandling, informerar vi dig genast. Du är alltid i centrum av beslutsprocessen, och vi kommer aldrig att påbörja någon behandling utan ditt uttryckliga godkännande.
En omfattande inspektion för optimal hälsa
Förutom de vanliga tandsjukdomarna som karies och tandlossning, ser vi också över eventuella riskfaktorer som kan leda till problem i framtiden. Vi går även igenom en allmän hälsodeklaration, så att vi kan ta hänsyn till alla aspekter av din hälsa när vi gör våra bedömningar.
Erfaren personal för din trygghet
Vårt team av tandläkare och tandhygienister är här för att ge dig bästa möjliga vård. Vare sig du träffar en tandläkare eller en tandhygienist, så är vårt gemensamma mål säkerställandet av att varje del av din mun får den uppmärksamhet den förtjänar.


Efter undersökningen
När din basundersökning är klar får du detaljerade rekommendationer för hur du bäst sköter din munhälsa framöver. Skulle ytterligare behandling behövas kommer vi tillsammans med dig att diskutera det bästa tillvägagångssättet.
För oss på Tandfokus är ditt leende och din hälsa högsta prioritet. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta någon av våra kliniker.
Boka din basundersökning idag! Ditt leende förtjänar det bästa. Boka en tid hos oss och ta första steget mot en strålande munhälsa.