Osynlig tandställning (Invisalign)

Tandfokus presenterar: Invisalign – En revolution inom tandställning

Grönsakstorget
031-13 86 51
goteborg@tandfokus.se
Nol
0303-74 01 67
nol@tandfokus.se
Domkyrkan
031-13 51 29
domkyrkan@tandfokus.se
Se vad våra kunder säger om oss!

Välkommen till Tandfokus, din specialist inom tandvård av högsta kvalitet. Vi förstår att när det gäller ditt leende, vill du ha det bästa. Låt oss introducera dig för Invisalign – den moderna lösningen för att ge dig det leende du alltid har drömt om.

Vad är Invisalign?


Invisalign representerar den senaste teknologin inom tandställning. Istället för den traditionella metallen som ofta förknippas med tandställningar, erbjuder Invisalign en serie genomskinliga, avtagbara skenor som skräddarsys för att justera dina tänder stegvis.

Vem är denna behandling för?
Alla som önskar ett rakt och strålande leende kan dra nytta av Invisalign. Oavsett om du har trångställning, glesställning, överbett eller andra bettfel, är chansen stor att Invisalign kan hjälpa dig.


Behandlingsprocessen
- Första besöket: Din resa börjar med en konsultation hos våra Invisalign-specialister på Tandfokus. Vi kommer att diskutera dina mål och ta reda på om Invisalign är rätt lösning för dig.
- Skapande av skenor: Med hjälp av modern 3D-scanning tar vi exakta bilder av dina tänder som skickas till Invisalign-laboratoriet. Där framställs en individuell behandlingsplan, skräddarsydd för just ditt leende.
- Behandlingens gång: När dina skenor är klara, börjar den verkliga magin. Du kommer att bära varje uppsättning skenor i ungefär 1-2 veckor innan du byter till nästa i serien.
Regelbundna uppföljningar: Vi kommer att träffa dig med jämna mellanrum för att säkerställa att allt går enligt planen.


Varför välja Invisalign hos Tandfokus?
- Innovation och expertis: På Tandfokus kombinerar vi den senaste teknologin med vår expertis inom tandvård för att erbjuda oslagbara resultat.
- Flexibilitet: Med Invisalign behöver du inte oroa dig för matrester som fastnar. Ta enkelt ut skenorna när du äter eller borstar dina tänder.
- Komfort: Glöm obehaget med traditionella tandställningar. Invisaligns genomskinliga skenor är designade för din bekvämlighet.

Så om du är redo för en förändring och vill ha ett strålande leende, vänta inte. Kontakta Tandfokus idag och låt oss visa dig vägen till ditt drömleende med Invisalign. Med vårt engagemang för kvalitet och passion för tandvård är vi här för att tjäna just dig.