Skalfasader

Skalfasader – Din väg till ett perfekt leende!

Grönsakstorget
031-13 86 51
goteborg@tandfokus.se
Nol
0303-74 01 67
nol@tandfokus.se
Domkyrkan
031-13 51 29
domkyrkan@tandfokus.se
Se vad våra kunder säger om oss!

Introduktion till Skalfasader
När varje detalj räknas i ditt leende är skalfasader svaret! På Tandfokus erbjuder vi en individualiserad lösning för att ge dig ett leende som både ser naturligt och bländande ut. Låt dina tänder visa upp din bästa sida med hjälp av vår expertis inom skalfasader.

Vad är skalfasader hos Tandfokus?
Ett leende kan förändra hela ditt uttryck, och med skalfasader kan vi omforma det leendet till perfektion. Skalfasader är subtila tandfärgade ytskikt, tillverkade av antingen högkvalitativt porslin eller komposit, som fästs på din tands framsida. Genom detta kan vi förändra färg, form och storlek på tanden, och behandla estetiska oegentligheter som missfärgningar, sprickor eller ojämnheter.


Varför välja skalfasader?
- Individuell anpassning: Varje skalfasad är skräddarsydd för att matcha din tand perfekt.
- Långvarigt resultat: När skalfasaden är fastsatt blir den en permanent del av din tand, med en hållbarhet som tål tidens prövning.
- Naturligt utseende: De speglar tandens egna egenskaper, nästan som ett extra lager av emalj.

Porslin eller Komposit? Vad passar dig bäst?
- Porslinsfasader: Det mest populära valet för de som söker ett högestetiskt resultat. Dessa fasader är hållbara och framställs av en tandtekniker.
- Kompositfasader: Ett snabbt och effektivt alternativ. Våra tandläkare kan framställa dessa direkt på kliniken, eller så kan vi ha dem teknikerframställda för ännu finare detaljering.

Oavsett ditt val är du i trygga händer hos Tandfokus. Vårt engagemang för kvalitet och ditt leende skiljer oss från mängden. Boka din konsultation idag och ta det första steget mot ditt drömleende!