Tandblekning

Tandblekning hos Tandfokus - För ett strålande leende

Grönsakstorget
031-13 86 51
goteborg@tandfokus.se
Nol
0303-74 01 67
nol@tandfokus.se
Domkyrkan
031-13 51 29
domkyrkan@tandfokus.se
Se vad våra kunder säger om oss!

På Tandfokus förstår vi vikten av att känna sig trygg och säker när du väljer att ljusa upp ditt leende. Med många års erfarenhet inom tandvårdsbranschen kan du vara säker på att vår tandblekningstjänst ger dig de bästa och mest hållbara resultaten.

Varför välja Tandfokus för tandblekning?
Vi använder oss av de senaste och mest effektiva metoderna för tandblekning, alltid med ditt välbefinnande i åtanke. Hos oss får du inte bara vitare tänder, utan även kunskap om hur du bäst bevarar ditt nyvunna strålande leende.

Vad är tandblekning?
Tandblekning är en speciell behandling designad för att minska missfärgningar och ge tänderna en fräschare och ljusare nyans. Genom att använda sig av säkra och beprövade kemikalier, som väteperoxid eller karbamidperoxid, ljusas tänderna upp på ett säkert och skonsamt vis.

Vilka kan dra nytta av tandblekning?
Vare sig det är åldrande, livsstilsval eller kost som har orsakat missfärgningar, kan tandblekning ge ditt leende en uppfräschning. För att säkerställa de bästa resultaten rekommenderar vi alltid en konsultation där vi kan bedöma ditt unika behov och önskade resultat.

Så går det till:
- Förberedelse: Efter en grundlig konsultation och undersökning kommer vi att rengöra dina tänder och förbereda dem för blekningsprocessen.
- Anpassning: Vi anpassar blekningsbehandlingen efter dina specifika behov och önskemål, vare sig det är en dagbehandling eller en nattbehandling.
- Uppföljning: Efter behandlingen ger vi dig råd och riktlinjer för hur du bäst sköter dina nyblekta tänder, och hur du undviker framtida missfärgningar.

Efter din tandblekning hos Tandfokus
För bästa resultat och hållbarhet rekommenderar vi:
- Undvik färgstark mat och dryck, som kaffe och rött vin, i åtminstone 48 timmar efter behandlingen.
- Upprätthåll god munhygien med regelbunden tandborstning och användning av tandtråd.
- Planera för regelbundna uppföljningsbesök hos oss på Tandfokus så att vi kan säkerställa att ditt leende fortsätter att skina ljust.

På Tandfokus tar vi hand om ditt leende. Boka din tandblekningskonsultation hos oss idag och ta steget mot ett ljusare, mer självsäkert leende.