Tandimplantat

Tandimplantat – Långvarig lösning för ett strålande leende

Grönsakstorget
031-13 86 51
goteborg@tandfokus.se
Nol
0303-74 01 67
nol@tandfokus.se
Domkyrkan
031-13 51 29
domkyrkan@tandfokus.se
Se vad våra kunder säger om oss!

På Tandfokus erbjuder vi avancerad tandvårdsbehandling med tandimplantat, en modern lösning för att återskapa ditt naturliga leende. Våra tandläkare använder den senaste tekniken för att säkerställa att varje implantatbehandling ger ett hållbart och estetiskt tilltalande resultat.


Vad är tandimplantat?


Tandimplantat är en permanent lösning för att ersätta förlorade tänder. Dessa små, men kraftfulla, titanimplantat fungerar som konstgjorda tandrötter. De är fästa direkt i käkbenet och kröns av en skräddarsydd tandkrona eller bro som matchar dina naturliga tänder perfekt. Denna teknik garanterar inte bara en förbättrad estetik, utan också förbättrad funktion och talförmåga.

Varför tandimplantat?
Tandimplantat är en överlägsen lösning jämfört med löstagbara proteser. De bidrar till att bibehålla käkbenets volym samt att upprätthålla betthöjden. Dessutom behöver man inte slipa ner friska närliggande tänder, som ofta är fallet med broar.


Processen för tandimplantat
Vår process börjar med en noggrann undersökning och planering. Efter att ha säkerställt att du är en lämplig kandidat, genomförs själva implantatinstallationen under lokalbedövning för en smärtfri upplevelse. Tiden för läkning varierar, men vi tillhandahåller temporära lösningar för att du ska kunna le och fungera normalt under tiden.


Skötsel och underhåll
Efter att ha fått ditt tandimplantat är det viktigt med god munhygien för att säkerställa friska peri-implantära förhållanden. Regelbundna besök hos tandläkaren och adekvat rengöring hemma är avgörande för att förebygga komplikationer som inflammation.


Kostnad och försäkring
Kostnaden för tandimplantat varierar beroende på individuella behov. På Tandfokus erbjuder vi alltid detaljerad kostnadsberäkning och hjälper dig att navigera i tandvårdsstödet för att säkerställa att du får det mest förmånliga priset.


Vårt åtagande
På Tandfokus är vi dedikerade till att erbjuda våra patienter den bästa möjliga tandvården. Våra tandimplantat är inte bara en kosmetisk förbättring, utan en investering i din hälsa och välbefinnande. Med vårt expertteam och personlig service, är ditt leende i trygga händer.