Tandköttskorrigering

Återställa Hälsosamt Tandkött och Estetik

Grönsakstorget
031-13 86 51
goteborg@tandfokus.se
Nol
0303-74 01 67
nol@tandfokus.se
Domkyrkan
031-13 51 29
domkyrkan@tandfokus.se
Se vad våra kunder säger om oss!

På Tandfokus förstår vi vikten av ett harmoniskt leende. Vår expertis i tandköttskorrigering hjälper dig att återställa balansen mellan rött och vitt i ditt leende, öka din självkänsla och förbättra din munhygien.


Vad är tandköttskorrigering?


Tandköttskorrigering är en skonsam behandling som syftar till att korrigera estetiska och funktionella problem med tandköttet. Det kan röra sig om att minska synligheten av tandköttet eller att täcka blottade tandhalsar där tandköttet dragit sig tillbaka.

Varför välja tandköttskorrigering?
En obalans i tandköttets utseende kan orsakas av genetiska faktorer, munhygien, livsstil, samt vissa mediciner. Våra tandläkare analyserar noggrant din unika situation för att föreslå den mest lämpliga behandlingen. Tandköttskorrigering kan stärka ditt leende och därmed din självkänsla.

Behandlingsprocessen
Behandlingen inleds med en grundlig konsultation och bedömning av ditt tandkött. Beroende på behov kan vi använda olika metoder såsom elektrotomi för att skulptera tandköttet eller kirurgiska ingrepp för att täcka blottade tandhalsar. Behandlingen utförs under lokalbedövning för en bekväm upplevelse.

Eftervård och underhåll
Efter behandlingen är god munhygien viktig för att säkerställa en smidig läkningsprocess och långvariga bestående resultat. Vi erbjuder detaljerade instruktioner och stöd för att hjälpa dig att upprätthålla ditt nya, friska leende.

Kostnad och tandvårdsstöd
Kostnaden för tandköttskorrigering beror på behandlingens omfattning. Vi erbjuder transparenta prisuppgifter och hjälper dig att förstå dina möjligheter med statligt tandvårdsstöd.

Vårt engagemang för din tandhälsa
På Tandfokus är vi engagerade i att ge våra patienter bästa möjliga behandling och omsorg. Vi använder moderna metoder och material för att säkerställa att din tandköttskorrigering inte bara förbättrar ditt utseende, men också bidrar till din allmänna munhälsa.