Tandproteser

Tandproteser hos Tandfokus: För ett fullständigt och funktionellt leende

Grönsakstorget
031-13 86 51
goteborg@tandfokus.se
Nol
0303-74 01 67
nol@tandfokus.se
Domkyrkan
031-13 51 29
domkyrkan@tandfokus.se
Se vad våra kunder säger om oss!

Hos Tandfokus förstår vi betydelsen av ett komplett leende för både estetik och funktion. Våra skräddarsydda tandproteser erbjuder en beprövad lösning för att ersätta förlorade tänder och återställa ditt naturliga leende.


Vad är en tandprotes?


En tandprotes är en avtagbar ersättning för förlorade tänder. Den är skräddarsydd för att passa perfekt i din mun och ersätta enstaka tänder, delar av en tandrad, eller en helt tandlös käke. Tandproteser består av konstgjorda tänder och tandkött och är utformade för att se naturliga ut och kännas bekväma.

Helprotes vs Delprotes
- Helproteser är avsedda för helt tandlösa käkar. De hålls på plats av sugkraft mot underliggande vävnad.
- Delproteser används när några naturliga tänder finns kvar och fästs ofta med klamrar till dessa tänder.
- Båda protestyperna är urtagbara vilket underlättar rengöring.

Varför välja tandproteser?
Tandproteser är ett idealiskt alternativ för de som inte är lämpade för tandimplantat eller som söker en kostnadseffektiv lösning för att ersätta flera tänder. De förbättrar tal- och tuggförmåga, samt bidrar till ett mer ungdomligt utseende genom att stödja ansiktets struktur.

Behandlingsprocessen
Vi börjar med en noggrann undersökning och tar avtryck för att skapa en protes som passar perfekt mot din käke. Processen innefattar flera besök för att säkerställa korrekt passform och komfort. Vi arbetar i tätt samarbete med våra tandtekniker för att välja rätt färg och form på tänderna för ett naturligt resultat.

Skötsel och underhåll
Tandproteser kräver regelbunden rengöring och underhåll för att hålla dem i toppskick. Vi ger dig råd och instruktioner för att säkerställa att din protes håller sig ren, funktionell och bekväm.

Vårt engagemang
På Tandfokus är vi engagerade i att ge dig den bästa möjliga vården och stöd genom hela processen. Våra experttandläkare och tandtekniker använder de senaste teknikerna och materialen för att erbjuda lösningar som uppfyller dina behov och önskemål.