Tandsmycke

Tandsmycke: Personlig Stil och Unikhet i Ditt Leende

Grönsakstorget
031-13 86 51
goteborg@tandfokus.se
Nol
0303-74 01 67
nol@tandfokus.se
Domkyrkan
031-13 51 29
domkyrkan@tandfokus.se
Se vad våra kunder säger om oss!

På Tandfokus erbjuder vi tandsmycken som en unik och personlig touch till ditt leende. Med ett brett utbud av stilar och material, hittar du det perfekta tandsmycket för att uttrycka din personlighet.


Vad är ett tandsmycke?


Tandsmycken är små dekorationer som fästs på dina tänder för att addera en extra glans till ditt leende. Dessa smycken finns i olika former, storlekar och material, från subtila kristaller till uttrycksfulla designer, vilket gör det enkelt att hitta något som passar din unika stil.

Material, färger och former
Välj mellan klassiska material som guld och silver eller mer ekonomiska alternativ som kvalitetsplast. Tandsmycken kan vara allt från diskreta kristaller till mer iögonfallande design som små symboler eller färgglada figurer. För sportentusiaster finns till och med små emblem, som en fotboll, att pryda ditt leende med.


Fördelar med Tandsmycken
- Estetisk förbättring: Tandsmycken är ett enkelt sätt att lägga till en personlig och kreativ touch till ditt utseende.
- Variation och anpassning: Med en sådan mångfald av stilar och material, kan du enkelt byta ut eller uppdatera ditt smycke för att matcha din stil eller humör.
- Långvarig glans: Ett professionellt applicerat tandsmycke kan sitta fast i flera år, beroende på din munhygien och livsstil.

Professionell Montering
Vi rekommenderar starkt att tandsmycken monteras av våra kvalificerade tandhygienister för att garantera säkerhet och hållbarhet. Processen är snabb och smärtfri och innebär ingen risk för skador på tanden. Vår personal rengör noggrant tanden och använder sedan en specialkomposit för att säkert fästa smycket.

Skötsel och Underhåll
Efter montering är det viktigt att fortsätta med god munhygien. Tandsmycket påverkar inte din förmåga att borsta eller använda tandtråd, och med rätt skötsel behåller det sin glans och fäste under lång tid.

Ditt Val, Din Stil
Hos Tandfokus kan du välja från vårt noggrant utvalda sortiment av tandsmycken, eller ta med ditt eget för professionell montering. Kostnaden varierar beroende på material och design, men vi strävar alltid efter att erbjuda prisvärda alternativ som passar din budget.