Tandläkare centralt i Göteborg

Domkyrkan
031-13 51 29
domkyrkan@tandfokus.se
Grönsakstorget
031-13 86 51
goteborg@tandfokus.se
Nol
0303-74 01 67
nol@tandfokus.se
Våghustorget
019-12 83 53
vaghustorget@tandfokus.se
Se vad våra kunder säger om oss!

Vi har tandläkarkliniker i centrala Göteborg och Nol. Våra tandvårdskliniker ligger i centrala lägen så att du enkelt kan ta dig till våra tandläkarmottagningar i Göteborg. Vi strävar efter att ge våra patienter tandvård och service av högsta kvalitet i en lugn och omtänksam miljö. Kom och träffa våra erfarna tandläkare och få en unik behandling som är skräddarsydd för dina behov. Hos oss på Tandfokus får du som patient den bästa tandvården.

Tandfokus är anslutet till Försäkringskassan och Privattandläkarna.

Det är lätt att komma till oss med kommunala kommunikationer. Utanför dörren stannar spårvagn nr 1, 2, 6 och 11 samt bussar nr 16, 19, 25 och 158.  Det är dessutom promenadavstånd från Kungsportsplatsen och Lilla Torget med ytterligare ett stort antal linjer.

Om du råkar komma lite tidigare än du tänkt dig, rekommenderar vi en liten promenad runt kvarteret. På Magasinsgatan med tvärgator finns många spännande butiker och caféer!

För närvarande renoveras Vasabron, vilket innebär vissa ändringar i kollektivtrafiken. Kolla gärna Västtrafiks app ”Reseplaneraren” eller klicka här Reseplaneraren.

Personlig och trygg tandvård

Målet med vår tandvård är att ge en personlig och högkvalitativ tandvård. Vi vill bidra till din hälsa och lycka genom att göra ditt leende vackert. Med vårt personliga tillvägagångssätt kommer du att känna dig välkommen och bekväm på vår klinik. Vi är stolta över att kunna erbjuda dig den senaste tekniken inom tandvård i kombination med en omtänksam attityd. Vårt team är dedikerat till att ge dig den bästa möjliga tandläkarupplevelsen.

Kvalitetstandvård till attraktivt pris

Vi erbjuder prisvärd tandvård till alla i Göteborg med omnejd. Våra erfarna tandläkare kan med sin breda och djupa kompetens tillgodose alla dina tandvårdsbehov till ett rimligt pris.

Kom i kontakt med en tandläkare direkt

Kontakta våra kliniker

Boka tid hos en av våra tandläkare

Våra vanligaste behandlingar inom allmäntandvård samt estetisk tandvård

Läs mer om våra behandlingar här

Våra tandläkarkliniker finns nära följande platser i Centrala Göteborg

Inom Vallgraven, Centrala Göteborg, Domkyrkan, Grönsakstorget, Vasaplatsen, Kungsportsplatsen, Kungshöjd, Kungstorget, Haga, Brunnsparken, Nordstan, Drottninggatan, Kungsgatan, Kyrkogatan, Vallgatan, Magasinsgatan, Östra Hamngatan, Västra Hamngatan, Södra Hamngatan, Stenpiren, Kaserntorget, Fiskekyrkan, Feskekörka, Rosenlundsplatsen, Hvitfeldtsplatsen, Rosenlundsgatan, Kungsparken, Nya Allén, Parkgatan, Vasaparken, Kronhusbodarna, Gustaf Adolfs Torg, Heden, Kungsportsavenyn, Avenyn, Valand, Vasagatan, Viktoriagatan, Aschebergsgatan, Handelshögskolan, Järntorget

Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användningen av webbplatsen och assistera i våra marknadsföringsinsatser. För att läsa mer om vår cookie-policy, klicka här.